Paljastetaan myöhemmin

https://hh.ilvesveikot.fi/
Helsingissä vuosittain järjestettävä salapoliisi- ja kaupunkituntemuskilpailu sekä Suomen suurin vuosittainen partiokilpailu.

A-sarja on tarkoitettu nuorille vartioille. Sarjaan kuuluvat kisavartiot, joiden jäsenistä suurin osa suorittaa seikkailija- tai tarpojaohjelmaa. Esim. tarpojavartio, jossa neljä tarpojaa ja kaksi samoajaa tai seikkailijajoukkue, jossa viisi seikkailijaa ja kolme aikuista johtajaa.

B-sarjassa kisaavat jo hieman vanhemmat vartiot. Jos kisavartion jäsenistä suurin osa suorittaa samoajaohjelmaa, tai on sitä vanhempia, vartio kisaa B-sarjassa. Esim. tarpojavartio, jossa kaksi tarpojaa ja kolme samoajaa tai partiolaiskaveriporukka, jossa kolme vaeltajaa ja kaksi aikuista.

Jos kisavartiossa on tasamäärä eri ikäkausien edustajia, vanhin edustettu ikäkausi määrää kisasarjan. Esim. seikkailijajoukkue, jossa kolme seikkailijaa ja kolme aikuista, kisaa B-sarjassa.

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja

Ilmoittautumiset

0
Ei ketään
1
Sonja (PJ)
20
Leevi W Elle S Aino A Sofia K Irene A Sofia M Charlotta L Signe S Fanny S Usva Sara V Fia Inka S Veera K Minna (PJ) Emppu (PJ) Sara-Maria (PJ) Kukka (PJ) Kirsti (pj) Soila (PJ)

Kommentoi...

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Tilastot

Sudenpentu 0 0
Seikkailija 0 0
Tarpoja 0 0
SamoajaVaeltaja 0 0
Aikuinen 0 1
Joukkueen ulkopuoliset 0
Yhteensä In 0 Out 1
Edellinen / Seuraava In Out
Kokous tai muu To 31.10. klo 18:00 2 0
Retki tai leiri La 2.11. klo 10:00 0 0
Kilpailu Su 3.11. klo 08:00 0 1
Viikkotoiminta Ke 6.11. klo 17:30 0 1
Viikkotoiminta Ke 13.11. klo 17:30 0 1

Näytä kaikki tapahtumat